Επεισόδια στην Κύπρο

Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα το τραυματισμό ενός οπαδού, έγιναν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΛ.

Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα το τραυματισμό ενός οπαδού, έγιναν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με την ΑΕΛ. Το παιχνίδι διακόπηκε, καθώς η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών.

Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί κατευθύνθηκαν προς τη μεριά οπαδών της Ομόνοιας, με αποτέλεσμα οι κερκίδες του ΓΣΠ να μετατραπούν σε πεδίο μάχης. Φωτοβολίδες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα εκτοξευόταν από τη μία μεριά στην άλλη. Από τα θλιβερά επεισόδια ένας οπαδός έχασε τρία δάχτυλα, καθώς έσκασε η κροτίδα στα χέρια του, ενώ τραυματίστηκαν πιο ελαφρά άλλοι οπαδοί που ήταν δίπλα του.

Στον αγωνιστικό τομέα το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 42′ με τον Εντμάρ.

Ομόνοια (Νεόφυτος Λάρκου): Γιωργαλλίδης, Σπούνγκιν, Μπουθόν, Καρυπίδης, Μαρκάσα, Κασέκε, Σάλατιτς, Λεάντρο, Ντα Σίλβα (32′ Αβραάμ), Εφραίμ, Φρέντι.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Τζούνιορ, Καρλίτος, Ουόν, Αϊρόσα, Ντεντέ, Μπεμπέ, Εντμάρ, Καφού, Μοντέιρο, Ενρίκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.