Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της

Το δικό της κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της ομάδας πραγματοποίησε σήμερα ο επίσημος ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Το δικό της κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της ομάδας πραγματοποίησε σήμερα ο επίσημος ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

 Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω κείμενο που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στην Τούμπα 12 φορές για Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Ο απολογισμός του είναι εντυπωσιακός.

Οι 11 νίκες δείχνουν τη δυναμική της έδρας του Δικεφάλου, αλλά και τη σημασία που παίζει η παρουσία των φιλάθλων του στις εξέδρες. Η μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδό του ήταν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκείνο το μεσημέρι του Δεκεμβρίου όπου η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα και το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει και πάλι μπροστά του τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα της Αθήνας είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Δικέφαλος προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30.01 στις 20.00 στην Τούμπα και ο Χούμπ Στέφενς με τους ποδοσφαιριστές τους χρειάζονται τη στήριξη του μεγάλου “όπλου” του ΠΑΟΚ, του κόσμου.», καταλήγει ενώ υπάρχει κι ένα σχετικό βίντεο συνολικής διάρκειας σαράντα έξι δευτερολέπτων. 

Στο βίντεο που ακολουθεί η προαναγγελία του παιχνιδιού:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.