Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0: Εύκολη πρόκριση (hls)

Σε διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού και «σφράγισε» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-0 από την αναμέτρηση του Αγρινίου εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο προπονητές επέλεξαν να παρατάξουν τις ομάδες τους με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς πρώτιστο μέλημα τους, ήταν να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Λαλά και Παπασταθόπουλο, είδε με μεγάλη ικανοποίηση να αποδίδουν τα μέγιστα οι Χασάν, Ντρέγκερ, Καϊπερς, Χολέμπας, Ραντζέλοβιτς.
 
Μάλλον δεν ισχύει το ίδιο για τον Τραϊαννό Δέλλα που προβληματίστηκε από την παρουσία των παικτών του, καθώς ελάχιστα κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ούτως ή άλλως υψηλές απαιτήσεις του αγώνα κόντρα σε εμφανώς καλύτερο αντίπαλο.   

Το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» μόλις στο 9΄ από τον Μασούρα που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χασάν.  

Στο 30΄  Από την εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Σίλβα, ο Καϊπερς θα πηδήξει πιο ψηλά απ΄ όλους και με το κεφάλι θα πετύχει το 2-0.

Ο Παναιτωλικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου να προσέχουν τα μετόπισθεν και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να βγουν σε αντεπιθέσεις καθώς ο μοναδικός προωθημένος Βέργος ήταν απομονωμένος στην γραμμή κρούσης. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά κάνοντας οικονομία δυνάμεων… κατέβασαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να πιέσουν λιγότερο.

Στο 63΄ ο Ντρέγκερ που έτρεξε πολλά χιλιόμετρα μετά από ένα δυνατό διαγώνιο σουτ υποχρέωσε τον Μελίσσα σε μια εντυπωσιακή ενέργεια (κόρνερ), ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Μάζουρεκ σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις του Παναιτωλικού στα αντίπαλα καρέ επιχείρησε ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε σταθερά την μπάλα   

Στο 82΄ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 όταν μετά από την σέντρα του Βαλμπουενά, ο Κάιπερς θα γυρίσει στον Ανδρούτσο και ο τελευταίος θα στείλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μελίσσα.

Στα αρνητικά του αγώνα για τον Ολυμαπικό ο τραυματισμός του Α. Παπαδόπουλου (που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 72΄) η κατάσταση του οποίου θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72΄ Μπουχαλάκης), Μπα (61΄ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46΄ Ανδρούτσος), Σίλβα, Μασούρας (83΄Τσέλιος), Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν (61΄ Βαλμπουενά)

Παναιτωλικός:   Μελίσσας, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρζούρα, Μάζουρεκ (76΄ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Ντουάρτε (64΄ Τσιγγάρας), Βέργος (64΄ Αζάντι), Μάλης (88΄ Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις (76΄ Σκόνδρας)

Διαιτητής: Γρατσάνης
Βοηθοί: Πάτρας, Κωνσταντίνου
4ος: Καραντώνης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.