Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς πήρε θέση για τη Ριζούπολη (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε αποκλειστικά στο novasports.gr τη θέση του για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Δημοσίευση: 11/07/2020 - 19:43
Αποκλειστικό
Videos που αξιζει να δείτε

Η διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης έχει προκαλέσει νέα κόντρα μεταξύ ΕΠΟ και Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θεωρούν πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ιστορικού αθηναϊκού γηπέδου δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα και το επίπεδο του αγώνα, που κρίνει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr και αναφέρθηκε στο θέμα της Ριζούπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο που προπονείται ή αγωνίζεται η ομάδα του. Αυτό έχει γίνει εμφανές σε αρκετές περπτώσεις. Όταν δεν είναι ικανοποιημένος εξοργίζεται και δεν κρύβεται, όπως για παράδειγμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στο πέρασμα του Ολυμπιακό από το ταλαιπωρημένο τότε χορτάρι του AEL FC Arena.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ό,τι αφορά τη Ριζούπολη ο Μαρτίνς ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ουσία του τελικού είναι να μοιάζει με γιορτή και να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δειτε στο video ολόκληρη την τοποθέτηση του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό της Ριζούπολης.