Πουγιόλ: «Παράδειγμα και πρότυπο για όλους»

Ο Κάρλες Πουγιόλ αποχαιρέτισε τον Τίτο Βιλανόβα, μην μπορώντας να κρύψει τη στεναχώρια για την απώλεια του.
Δημοσίευση: 25/04/2014 - 23:25

Ο Κάρλες Πουγιόλ αποχαιρέτισε τον Τίτο Βιλανόβα, μην μπορώντας να κρύψει τη στεναχώρια για την απώλεια του. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που  αποτέλεσε παράδειγμα και πρότυπο για όλους.

«Ευχαριστούμε για όλα μίστερ. Ήσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους εμάς και μέσα και έξω από το γήπεδο. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε ο Πουγιόλ, ενώ ο Άντονι Θουμπιθαρέτα σημείωσε: «Χάσαμε έναν σπουδαίο άνδρα, έναν τρυφερό σύζυγο και πατέρα και ένα άτομο που σήμαινε πάρα πολλά για την Μπαρτσελόνα. Όποιος τον ξέρει από μικρό, από τότε που ξεκίνησε ως προπονητής μέχρι που έγινε βοηθός του Πεπ και μετά ένας εκ των κορυφαίων κόουτς στην ομάδα. Μας άφησε πολλά ως... κληρονομιά. Για την οικογένειά του είναι μία πολύ μεγάλη απώλεια. Και για εμάς όμως που είμαστε η αθλητική του οικογένεια συνιστά μία τεράστια απώλεια. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Παράλληλα, το δημοτικό συμβούλιο του Μπελκέρ Ντ' Εμπορδά, του τόπου γέννησης του Βιλανόβα, ανακοίνωσε διήμερο πένθος για όλη την περιοχή, αλλά και ότι θα αναρτηθούν και μαύρες σημαίες έξω από το κτίριο όπου κάνει τις συνεδριάσεις του.