Ικανοποίηση για την «οκτάρα» και… Μπαργκάν

Χαμηλούς τόνους προσπαθεί να κρατήσει ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ευρεία νίκη, με 8-0, επί του Μανδραϊκού, με τον προπονητή της Ένωσης ζητά χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Χαμηλούς τόνους προσπαθεί να κρατήσει ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ευρεία νίκη, με 8-0, επί του Μανδραϊκού, με τον προπονητή της Ένωσης ζητά χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας προπονητής δεν θέλει οι παίκτες του να μείνουν στο μεγάλο αυτό αποτέλεσμα και μετά τα συγχαρητήρια και από τον ίδιο και από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να επικεντρώσει την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται για την Ένωση.

Από εκεί και πέρα υφίσταται πρόβλημα για το επόμενο ματς της ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική, απέναντι στη Θύελλα. Η ομάδα της Ραφήνας είχε συμφωνήσει με το Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα, ώστε να γίνει το ματς αλλά αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Αν δεν βρεθεί κάποιο άλλο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, τίποτα δεν αποκλείεται ακόμη και η μετάθεση του ματς για άλλη ημερομηνία. Στα μεταγραφικά ακούγονται αρκετά ονόματα για την ενίσχυση της ομάδας από το καλοκαίρι με τελευταίο αυτό του Κενάν Μπαργκάν. Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας φαίνεται πώς είναι στόχος για την ΑΕΚ, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να υπάρχει εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.