Καταδικάζει τα επεισόδια η Football League

Η Football League, με σημερινή της ανακοίνωση, καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 20ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας.
Δημοσίευση: 17/02/2014 - 15:51
Η Football League, με σημερινή της ανακοίνωση, καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 20ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας. Διευκρινίζει μάλιστα ότι την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τον χώρο.

«Η FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, στους αθλητικούς χώρους. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι αντίθετη με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Την επόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Διοργανώτριας, παρουσία του ΠΣΑΠ, με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τον χώρο», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.