Καταδικάζει τα επεισόδια η Football League

Η Football League, με σημερινή της ανακοίνωση, καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 20ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας.

Η Football League, με σημερινή της ανακοίνωση, καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 20ης ημέρας για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας. Διευκρινίζει μάλιστα ότι την επόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τον χώρο.

«Η FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν αυτή προέρχεται, στους αθλητικούς χώρους. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι αντίθετη με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Την επόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Διοργανώτριας, παρουσία του ΠΣΑΠ, με τους αρχηγούς και τους προπονητές των ομάδων, προκειμένου να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν τον χώρο», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.