Συνεχίζει δεύτερη η Νίκη Βόλου

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εξασφάλισε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, η οποία επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα 1926 για τη 17η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εξασφάλισε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, η οποία επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Απόλλωνα 1926 για τη 17η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Με την Κέρκυρα να είναι πρώτη στο γκρουπ με 43 βαθμούς, η ομάδα της Μαγνησίας υποχρεούται να κερδίζει ώστε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ο Ηρακλής είναι, άλλωστε, στο -2 από τη Νίκη με 33 έναντι 35 βαθμών.

Οι Βολιώτες επικράτησαν, με 3-1, και επί του Απόλλωνα κι έφτασαν τις δέκα νίκες σε δεκαεπτά αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την τέταρτη εντός έδρας ήττα τους, σε εννέα ματς συνολικά φέτος, κι έμειναν στους 25 βαθμούς και έβδομοι στη βαθμολογία.

Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ, μόλις, στο 1΄ με τον Δημήτρη Πόποβιτς να χρίζεται σκόρερ, με την απάντηση της Νίκης, πάντως, να είναι άμεση με το 1-1 του Ανιέτε στο 4΄. Πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με γκολ του Ακασού (41΄, 1-2), ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Τζιώρας στο 60΄.

Παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου από τη βροχόπτωση οι δύο ομάδες πρωταγωνίστησαν σ΄ ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με σημαντικές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν για μεγαλύτερο σκορ. Στο 83΄ ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του κεντρικού αμυντικού Βέργου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.