Σάντσεζ: “Πήραμε μια σημαντική πρόκριση”

Στην σημασία της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στάθηκε ο Λόρι Σάντσεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Στην σημασία της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στάθηκε ο Λόρι Σάντσεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

«Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Οφείλουμε να συγχαρούμε τη Νίκη για την απόδοσή της. Ξέραμε ότι αν η Νίκη πετύχαινε ένα γκολ τότε το ματς θα γινόταν δύσκολο και επικίνδυνο για εμάς».

Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες φάσεις. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε την πρόκριση, παράλληλα ξεκουράσαμε την βασική μας 11άδα για τον σημαντικό αγώνα που έχουμε την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Σάντσεζ αναφέρθηκε και στην απόδοση των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου: «Είναι μια ομάδα που έχει αυτοπεποίθηση και μερικούς καλούς ποδοσφαιριστές. Κατάφεραν να μας δημιουργήσουν αρκετές δυσκολίες στη διάρκεια της αναμέτρησης».

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Η παρουσία του πραγματικά για 90 λεπτά, έδινε δυνάμεις στα παιδιά. Παίζαμε με μια ομάδα από ανώτερη κατηγορία. Αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή είναι η ωραιότερη στιγμή στο ποδόσφαιρο.

Είχα πει στους παίκτες ότι αυτά τα ματς θέλει κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι σε ότι είχαμε δουλέψει έκαναν στη διάρκεια του ματς. Για μια ακόμα φορά θα μείνει η πίκρα γιατί πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα μου έπρεπε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε την καλή εικόνα που έδειξαν τα παιδιά κι εγώ με τους συνεργάτες μου θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Για μια ακόμα φορά δεν δεχθήκαμε γκολ. Απειληθήκαμε αλλά μιλάμε για μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύσκολο παιχνίδι απέναντί μας. Παίζαμε με καλή ομάδα που έχει καλή ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια. Ισως μας έλειπε το γκολ. Να πούμε ότι δεν είχαμε τύχη; Κρατάω την καλή απόδοση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.