Δεν τον… λυπήθηκε

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Θρασύβουλος, ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Εθνικό Αστέρα και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του.

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του πέτυχε ο Θρασύβουλος, ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Εθνικό Αστέρα και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του.

Απόλυτα φυσιολογικό το αποτέλεσμα μιας και το συγκρότημα της Καισαριανής έπαιξε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική κυρίως με ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων και ελάχιστους επαγγελματίες. Και αυτό γιατί ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των νεοποκτηθέντων αφού η ΠΑΕ δεν έχει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν έχουν σκοράρει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Θρασύβουλος ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για το γκολ, το οποίο και τελικά πέτυχε στο 37′ και αφού νωρίτερα είχαν χαθεί τρεις καλές ευκαιρίες. Ο Μπεγκόνια εκτέλεσε κόρνερ και ο Βλάχος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Φυλής.

Στπ 53′ ο Ντακόλ με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Γκούσεβ και στην ουσία «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντακόλ βρήκε με τακουνάκι τον Καρρά και εκείνος με πλασέ ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ο Εθνικός Αστέρας αντέδρασε στο 68′ και κέρδισε πέναλτι με τον Γιακούπι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών αλλά ο γκολκίπερ Κασμερίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και κράτησε το μηδέν παθητικό.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη γκολ στα τελευταία λεπτά με σουτ του Βλάχου έπειτα από πάσα του Ντακόλ (90′) και με σουτ του τελευταίου στο 92′ και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Ροκάστλ (59′ Νικολάου), Ψιάνος, Βλάχος, Σύρος, Παγώνης (82′ Μανωλάς), Καρράς (80′ Μοκίδης), Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Ντακόλ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βασίλης Έξαρχος): Γκούσεβ, Αδαμάκης (78′ Λαγός), Τλούπας, Θεολόγου, Κασνέτση, Μαρτίνο, Μητσέας, Χαροντάκης (46′ Γκούγκας), Γιακούπι, Πασκούλεφ, Μακρής (60′ Ενγκλαντίν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.