Ο Ηρακλής κόβει τη σχέση με Τομ Παπαδόπουλο

Αποφασισμένος να πορευτεί χωρίς τον Τομ Παπαδόπουλο στην επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο Ηρακλής

Αντιπαρατιθέμενες πλευρές είναι πλέον η διοίκηση του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 και ο Τομ Παπαδόπουλος, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Όπως όλα δείχνουν, τραβούν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει ποιο θα είναι τελικά το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Η διοίκηση του Ιδρυτικού Σωματείου εξέδωσε το Σάββατο (10/8) ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: “Κατόπιν τηλεφωνικής συνδιασκέψεως, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908, μετά τις τελευταίες και επαναλαμβανόμενες επιθετικές τοποθετήσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908, κου Θανάση Παπαδόπουλου, κατά του Συλλόγου και της οικογένειας του Ηρακλή, αποφάσισε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του τελευταίου και να παύσει κάθε σχέση μαζί του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρυτικού Σωματείου της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908″.
Ο Τομ Παπαδόπουλος, από τη δική του πλευρά, επανέλαβε με ανακοίνωσή του την πρόθεσή του να συνεχίσει να περιμένει χρήματα από τον Ηρακλή για να δοθεί η προκαταβολή σε ομάδα SL1. Η ανακοίνωση ήταν η εξής:
“Σε συνέχεια της ενημέρωσής μου προς τον κόσμο του Ηρακλή σχετικά με τα τεκταινόμενα περί της εξαγοράς του ΑΦΜ ομάδας της SL 1, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι η καταβολή του μεριδίου που μου αντιστοιχεί έχει ολοκληρωθεί και η σύνταξη του προσυμφώνου μεταξύ των δύο μερών συνεχίζεται κανονικά και είναι μία διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε δέκα ημέρες.
Το προσύμφωνο με όλους τους προβλεπόμενους όρους και ρήτρες θα υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών, αφού καταβληθούν τα υπόλοιπα 150.000 € όπως έχει υποσχεθεί ο Γυμναστικός σύλλογος και το Ιδρυτικό Σωματείο διά του κ. Ιωακειμίδη.
Οιονδήποτε άλλες ενέργειες ή κινήσεις γίνονται από διάφορους φίλους του Ηρακλή έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να οδηγήσουν την ομάδα μας για μια ακόμα φορά σε σκοτεινά μονοπάτια με απρόβλεπτες συνέπειες.
Συνεχίζω να βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας και να ηγούμαι των προσπαθειών που μου υποδείξανε οι αρμόδιοι φορείς της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της προηγούμενης Τρίτης.
Ευχής έργον θα ήταν να υπάρχει η αμοιβαία συνεννόηση και ο κατάλληλος συντονισμός με το προεδρείο του Ιδρυτικού Συλλόγου, καθώς και με τον προεδρεύοντα της προσωρινής διοίκησης διορισμένης από το Πρωτοδικείο του Γυμναστικού συλλόγου.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα μη συντονισμού και υπευθυνοτητας είναι η ακύρωση της πολυαναμενόμενης γενικής συνέλευσης για την Δευτέρα, η οποία δεν ανακοινώθηκε επίσημα από κάποιον φορέα του Ηρακλή, αλλά από κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου κανείς από τους φίλους της ομάδας μας δεν μπορεί να καταλάβει αν πρόκειται για είδηση αληθινή η ψευδή.
Θανάσης Παπαδόπουλος, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.