«Έχουμε κίνητρο»

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ... βρήκαν τους λόγους για τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ… βρήκαν τους λόγους για τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε ότι η ομάδα του έλεγξε το παιχνίδι στην Εύβοια και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Εχω την τύχη να έχω πολύ σοβαρά παιδιά στην ομάδα. Ο αποκλεισμός όπως ήρθε από τον Ολυμπιακό μας αφήνει μια πικρή γεύση, όμως όταν παίζεις στην ΑΕΚ κίνητρα πάντα υπάρχουν. Και οι παίκτες έχουν κίνητρα και η ΑΕΚ έχει κίνητρα. Κίνητρα και φιλοδοξίες».


Για την αναμέτρηση στην Εύβοια:
«Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέραμε πως είναι σε δύσκολη θέση. Ξέραμε, ότι θα κλείσει όλους τους χώρους και θα μας περιμένει. Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η υπομονή που δείξαμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ευτυχώς βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε μόνοι μας την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο ματς. Αλλά ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε και στην επόμενη φάση σκοράραμε και κλειδώσαμε τη νίκη».


Για την προσπάθεια των παικτών του και τη συνέχεια:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός, πως οι παίκτες μου γύρισαν τη μπάλα, έκαναν ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησαν στην επίθεση. εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά σωματικά και ψυχολογικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.