Κοιτάζουν μπροστά στον Πανηλειακό

Στον Πανηλειακό κοιτάζουν πλέον μπροστά και επικεντρώνονται στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στον Πανηλειακό κοιτάζουν πλέον μπροστά και επικεντρώνονται στο δεύτερο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου θέλει οι παίκτες του να έχουν το μυαλό τους μόνον στο παιχνίδι αυτό, θεωρώντας ότι όλα τα άλλα θέματα απασχολούν την διοίκηση, που κάνει το καλύτερο δυνατό.

Για το παιχνίδι της Κυριακής ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Γανωτή που είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πλέον ότι θα είναι έτοιμος ο Λίτσος, που έλειψε από το παιχνίδι του Βόλου, γιατί είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Ακόμη μεγάλη προσπάθεια κάνουν Καλαϊτζίδης και Θωμόπουλος για να προλάβουν το παιχνίδι στα Ψαχνά, αλλά ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με βεβαιότητα για αυτούς, γιατί πέραν των άλλων έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι αρκετό καιρό εκτός ομάδας.

Ο Δημητρίου έχει κατά νου αρκετές σκέψεις για το παιχνίδι αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προκειμένου να παρουσιασθεί ακόμη καλύτερη. Ο τεχνικός του Πανηλειακού συνεχίζει τις δοκιμές στις προπονήσεις και δείχνει να μην έχει καταλήξει σε οριστικά συμπεράσματα, αφού θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στην διάθεση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.