Ο Πανηλειακός καταθέτει έφεση

Οι υπεύθυνοι του Πανηλειακού, αμέσως μόλις πήραν στα χέρια τους την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία η ομάδα του πύργου έχασε το παιχνίδι με τον Βύζαντα στα χαρτιά, κινητοποιήθηκαν.

Οι υπεύθυνοι του Πανηλειακού, αμέσως μόλις πήραν στα χέρια τους την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία η ομάδα του πύργου έχασε το παιχνίδι με τον Βύζαντα στα χαρτιά, κινητοποιήθηκαν. Έτσι ο νομικός της ΠΑΕ μελέτησε όλα τα δεδομένα και σήμερα ο Πανηλειακός θα καταθέσει έφεση στην Δευτεροβάθμιο Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία, έχουν χαράξει την υπερασπιστική τους γραμμή και θα τα καταθέσουν στην επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την εκδίκαση της έφεσης. Μάλιστα κανείς από τον σύλλογο δεν θέλησε να πει τίποτε περισσότερο στην παρούσα φάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει τελεσίδικα το θέμα.

Από εκεί και ο προπονητής του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου επικεντρώνει την προσοχή όλης της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα στο δέυτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Ο έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και μεγάλες.

Μάλιστα ο Δημητρίου δεν παρέλειψε να μιλήσει προς τους  παίκτες του, τονίζοντας και πάλι : «Εμάς η προσοχή μας όλη επικεντρώνεται μέσα στο γήπεδο, εκεί που κάθε φορά δίνουμε την δική μας μάχη και παίρνουμε τους βαθμούς. Προσωπικά σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, έχετε αποδείξει ότι η ομάδα αυτή έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να προχωρήσει και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.