Ένα βήμα πιο κοντά τα Ψαχνά

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού για τη 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Η ομάδα της Εύβοιας μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες και έκανε ακόμη ένα βήμα για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αντίθετα, ο Αιγινιακός μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη επί του Φωστήρα (1-4), γνώρισε την τέταρτη ήττα του στα πλέι οφ και παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλά λάθη και να έχουν από μία καλή ευκαιρία. Ο τοπικός Ηρακλής απείλησε στο 18′ με τον Μπουμάλ, ενώ η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε  στο 29′ με τον  Δήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Εύβοιας μπήκε πιο αποφασισμένη και στο 47′ κατάφερε να ανοίξει στο σκορ με τον Κρητικό. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του Αιγινιακού και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τόλιου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο 60′ ο Μπουμάλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γκεμίσης τροφοδότησε ωραία τον Μπουμάλ και εκείνος με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Ντάνιελ (68′ Οχάντζα), Τσιμόντζι (31′ Τσούτσης), Κρητικός, Μπουμάλ, Πατσατζόγλου Χ., Μπακομήτρος, Γκεμίσης (82′ Β. Πατσατζόγλου).

Αιγινιακός (Κ. Νικολαϊδης): Τόλιος, Χατζής, Σαμαράς, Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης (75′ Καρλάο), Μανζάνο (68′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λαζαρίδης (66′ Μπελόν), Πέντα, Γκέσιος.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καραβασίλης (Καβάλα)

Βαθμολογία:

Νίκη Βόλου 17
Ηρακλης Ψαχνών 17*
Ολυμπιακός Βόλου 17*
Κέρκυρα 16
Χανιά 14
Ηρακλής 13
Αιγινιακός 12*
Φωστήρας 9*

*Παιχνίδι λιγότερο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.