Δεν υποτιμά την Ελλάδα ο Νόιερ

Δύσκολη αντίπαλος για τη Γερμανία θα είναι η Ελλάδα, στον προημιτελικό της Παρασκευής, σύμφωνα με τον Μάνουελ Νόιερ.
Δημοσίευση: 18/06/2012 - 15:56

Δύσκολη αντίπαλος για τη Γερμανία θα είναι η Ελλάδα, στον προημιτελικό της Παρασκευής, σύμφωνα με τον Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας τόνισε πως θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα του την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι Έλληνες κατάφεραν να προκριθούν έναντι της Ρωσία, παρότι δεν το περίμενε κανένας.

Αρχικά, ο Νόιερ τόνισε: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα. Ξέρουμε ότι τέτοιες ομάδες, όπως και η Δανία, μπορούν να μας κάνουν κακό. Η Ελλάδα είναι μία επιθετική ομάδα με αποφασιστικότητα και δύναμη. Κανείς δεν περίμενε ότι θα προκρινόταν κόντρα στη Ρωσία, εμείς δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε καμία ομάδα».

Στην συνέχεια, ο τερματοφύλακας της «νασιονάλμανσαφτ» τόνισε: «Δεν ήμασταν σε έναν εύκολο όμιλο, όλες οι ομάδες είχαν τις ιδιαιτερότητες τους και δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ωστόσο, πιστεύω ότι ακόμη έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πριν τη διοργάνωση, ελπίζαμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες του ομίλου και να φτάσουμε στα προημιτελικά ως πρώτοι. Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε να ταξιδέψουμε».