Ντάις: «Θα επιλέξουμε ομάδα για να κερδίσει»

Ο Σον Ντάις μίλησε στην ιστοσελίδα της Μπέρνλι για την πορεία των «κλάρετς» και το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σον Ντάις μίλησε στην ιστοσελίδα της Μπέρνλι για την πορεία των «κλάρετς» και το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, ζει τις καλύτερες στιγμές του στο συγκεκριμένο πόστο, αλλά τόνισε ότι δεν μπορεί να τις απολαύσει εν μέσω συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Ως επαγγελματίας η απόλαυση έρχεται από την επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη απόλαυση που πήρα από την καριέρα μου σαν παίκτης και προπονητής και νομίζω ότι όλοι οι προπονητές πιθανότατα έχουν το ίδιο συναίσθημα.

Είναι η αίσθηση του τι σημαίνει για παράδειγμα το να βρίσκεσαι με την Μπέρνλι στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτά είναι πράγματα τα οποία θα θυμάσαι αργότερα, αλλά όχι τώρα. 

Τώρα υπάρχει η πραγματικότητα μπροστά σου και θέλω να κερδίσω, τέλος συζήτησης. Αυτή ήταν η νοοτροπία μου ως παίκτης και τώρα είναι ως προπονητής.

Σίγουρα αποδέχεσαι μία τυχερή νίκη, αλλά δεν θέλεις να χτίσεις έτσι μία ομάδα. Θέλεις να την χτίσεις με πραγματικά καλές εμφανίσεις.

Όμως είναι δύσκολο να απολαύσεις την στιγμή γιατί έχεις τόση ένταση για να φέρεις εις πέρας την δουλειά, οπότε η απόλαυση του τι σημαίνουν όλα αυτά και για τις ιστορικές στιγμές, δεν είναι για μένα τώρα.

Είναι για αργότερα στην ζωή, όταν θα κάθεσαι με ένα ποτήρι κρασί διηγώντας ιστορίες για τα παλιά με τα παιδιά σου γύρω σου να έχουν μεγαλώσει», είπε ο Ντάις, ενώ για το που μπορεί να φτάσει φέτος στην Ευρώπη η Μπέρνλι πρόσθεσε:

«Είναι πολύ νωρίς στην διοργάνωση για να ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Θα υπάρξουν στιγμές που ο κόσμος θα γυρίσει πίσω και θα σκεφτεί, όμως κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο του συλλόγου. Κανένας δεν περίμενε ότι θα ήμασταν εδώ πριν από πεντέμισι χρόνια όταν ήρθα, πιστέψτε με.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι έχει γίνει πολλή δουλειά βήμα – βήμα και πιθανότατα αυτή η περίοδος θα μείνει ως πολύ καλή για τον σύλλογο.

Όπως κάθομαι εδώ τώρα δεν μπορώ να ξέρω πόσο μακριά θα φτάσουμε. Παίζουμε ξανά απόψε, μετά πίσω στο ”Τερφ Μουρ” και ανάμεσα έχουμε Πρέμιερ Λιγκ. 

Τα ματς έρχονται συνεχώς και δεν μπορώ να σας δώσω μία ισορροπημένη εκτίμηση γιατί όλα συμβαίνουν τώρα.

Όμως είναι μία φανταστική διοργάνωση για την Μπέρνλι, οπότε θα επιλέξουμε μία ομάδα που πιστεύουμε με όλη την καρδιά μας ότι μπορεί να κερδίσει το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.