Παραιτήθηκε ο Λάζλο

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Λιθουανίας υπέβαλε ο Τσάμπα Λάζλο, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο μετέχει και η ελληνική ομάδα.

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Λιθουανίας υπέβαλε ο Τσάμπα Λάζλο λόγω της κακής πορείας της ομάδας στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο μετέχει και η ελληνική ομάδα. Ο Ρουμανός προπονητής, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2012 δεν κατάφερε να διεκδικήσει με τη Λιθουανία πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας, καθώς σε οκτώ ματς είχε απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (μεταξύ αυτών δύο από την εθνική μας).

Ο μέχρι τώρα συνεργάτης του Λάζλο, Ιγκόρ Πανκρατίεφ, θα αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής για τα δύο εναπομείναντα ματς των προκριματικών, με Λετονία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Αυτό το τελευταίο ματς ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, καθώς είναι η τελευταία πιθανότητα να χάσει βαθμούς η Βοσνία και να καταφέρει η εθνική (εφόσον κάνει δύο νίκες με Σλοβακία και Λιχτενστάιν) να πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.