Ξεκατινιάζονται οι Νόιερ και Τερ Στέγκεν

Διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Μάνουελ Νόιερ και του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τους δυο τερματοφύλακες της εθνικής Γερμανίας να αφήνουν αιχμές ο ένας προς τον άλλο στις δηλώσεις τους.
Δημοσίευση: 16/09/2019 - 10:21
Διαστάσεις παίρνει η κόντρα μεταξύ του Μάνουελ Νόιερ και του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τους δυο τερματοφύλακες της εθνικής Γερμανίας να αφήνουν αιχμές ο ένας προς τον άλλο στις δηλώσεις τους. Η μεταξύ τους κόντρα ξεκίνησε στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας, μετά την απόφαση του Γιόακιμ Λεβ να έχει βασικό τερματοφύλακα τον Νόειρ, παρότι είχε χάσει σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν, λόγω τραυματισμού.

Αρχικά, ο Τερ Στέγκεν είχε τονίσει για το γεγονός πως είναι αναπληρωματικός στη “νασιονάλμανσαφτ”: “Νιώθω άβολα να είμαι ο αναπληρωματικός του Νόιερ”.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου δεν παρέλειψε να απαντήσει στον συμπατριώτη του τονίζοντας: “Προφανώς άκουσα όσα είπε για εμένα και δεν μου άρεσαν καθόλου κυρίως διότι θα μπορούσε να μου τα πει σε ιδιωτική κουβέντα και όχι δημόσια. Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μου επιτίθεται επειδή παίζω πολύ καλά”.