Ρόουζ: “Είμαι σοκαρισμένος από την τιμωρία του Μαυροβουνίου”

Ο Ντάνι Ρόουζ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στο Μαυροβούνιο για τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών του στο ματς με την Αγγλία.
Δημοσίευση: 28/04/2019 - 07:37
Ο Ντάνι Ρόουζ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με την τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στο Μαυροβούνιο για τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών του στο ματς με την Αγγλία. Ο διεθνής Άγγλος μπακ υπογράμμισε πως περίμενε μεγαλύτερη τιμωρία. Οι Μαυροβούνιο θα κληθούν να πληρώσουν και 20 χιλιάδες ευρώ, στο πλαίσιο της τιμωρίας τους. 

Χαρακτηριστικά, ο Ρόουζ δήλωσε για τη συγκεκριμένη τιμωρία: “Είμαι σοκαρισμένος από αυτήν την εξέλιξη. Δεν νομίζω ότι τιμωρήθηκε σκληρά το Μαυροβούνιο. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι μία αρκετά σκληρή ποινή».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος παίκτης τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι έκπληξη για μένα η λογική μίας τέτοιας απόφασης αλλά για αυτό έχουμε φτάσει εδώ στο ποδόσφαιρο. Είναι σοκαριστικό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε πως δεν θα παίξουμε ποτέ ξανά εκεί. Ας προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια”.