Η Νότιγχαμ προσπαθεί να επιστρέψει στους μεγάλους

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέχει αρκετά από τα μεγαλεία του παρελθόντος! Από την ομάδα που κατέκτησε δύο κύπελλα πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης στα τέλη της δεκαετίας του ’70! Προσπαθεί όμως ξανά να μπει στο κλαμπ των “μεγάλων”.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέχει αρκετά από τα μεγαλεία του παρελθόντος! Από την ομάδα που κατέκτησε δύο κύπελλα πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης στα τέλη της δεκαετίας του ’70! Προσπαθεί όμως ξανά να μπει στο κλαμπ των “μεγάλων”.

Η τελευταία παρουσία της ομάδας στην Premier League ήταν την σεζόν 1998/99 όταν τερμάτισε στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε! Από τότε άρχισε η μεγάλη προσπάθεια της επιστροφής η οποία συνεχίζεται ακόμα!

Βρέθηκα για μια τριετία και στην League One αλλά το 2008 επέστρεψε στην Championship. Εκεί έχει καταφέρει τρεις φορές να μπει στην διαδικασία των Play-offs χωρίς ποτέ όμως να φτάσει στον τελικό για να διεκδικήσει την άνοδο! Πάντα εκτός στα ημιτελικά! 

Από τον Μάιο του 2017 τον σύλλογο ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Η πρώτη χρονιά δεν ήταν καλή με την ομάδα να τερματίζει στην 17η θέση της βαθμολογίας αλλά η περσινή σεζόν ήταν σαφέστατα καλύτερη! Για πρώτη φορά μετά από έξι σεζόν η ομάδα μπήκε στην πρώτη δεκάδα και ήταν στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στα Play-offs!

Την ομάδα ανέλαβε πριν από μερικές εβδομάδες ο Γάλλος Σαμπρί Λαμουσί αντικαθιστώντας τον έμπειρο Μάρτιν Ο’Νιλ ο οποίος έφυγε λίγες ημέρες μετά τον βοηθό του Ρόι Κιν. Ο Λαμουσί στα 47 του έχει προπονήσει τις Ρεν, Ελ Τζαΐς (Κατάρ) και την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού. 

Αποκτήθηκαν φέτος μέσο-επιθετικά οι Αμεόμπι και Αντόμα αλλά και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Μούριτς από την Μάντσεστερ Σίτι. Προστέθηκαν και τρεις Πορτογάλοι ο μπακ Ριμπέιρο, ο μέσος Σεμέντο και ο επιθετικός μέσος Τιάγο Σίλβα ενώ η ομάδα δεν έχασε κάποιον από τους σημαντικούς παίκτες της προηγούμενης σεζόν! 

Στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό της νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο τα γκολ πέτυχαν ο νέος Αμεόμπι και οι παλιοί Ντόουσον και Λόλι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.