Νίκη…παραμονής για την Άουγκσμπουργκ

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη, πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας, επικρατώντας της Μάιντς με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Φινμπόγκασον.

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη, πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας, επικρατώντας της Μάιντς με 3-0.

Η ομάδα του Μάνουελ Μπάουμ, προέρχονταν από ήττα κόντρα στη Γκλάντμπαχ και ήξερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος ώστε να μην βρεθεί στις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φιμπόγκασον που πέτυχε χατ τρικ και έφτασε τα 10 γκολ σε 13 ματς που έχει αγωνιστεί.

Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.  Το σκορ άνοιξε ο Φινμπόγκασον με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο όγδοο λεπτό, όταν μετά από προσπάθεια του Ζι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπροζίνσκι με τον διαιτητή να δείχνει τη λευκή βούλα. 

Στο 34 ο Ντάνσο μπήκε στην περιοχή έκανε τη σέντρα και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Νιαχάτε με τον διαιτητή να δείχνει για δεύτερη φορά τη λευκή βούλα. Ο Φινμπόγκασον, ευστόχησε για δεύτερη φορά για να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ισλανδός. 
Η Αουγσμπουργκ βρίσκεται στην 15η θέση με 18 βαθμούς ενώ η Μάιντς στην 11η με 27.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.