H Γιορτή του Ποδοσφαιριστή αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Ο ποδοσφαιριστής γιορτάζει και τα κανάλια Novasports για άλλη μια φορά θα είναι εκεί στην εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν του!

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, 19:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Ο ποδοσφαιριστής γιορτάζει και τα κανάλια Novasports για άλλη μια φορά θα είναι εκεί στην εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν του! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σε Ελλάδα & Κύπρο, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, την εκδήλωση για την βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου  που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2012/2013 στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Τη Γιορτή του Ποδοσφαιριστή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, Ηλίας Βλάχος και Λίλα Κουντουριώτη.

Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και επιβραβεύει τους αθλητές που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς που πέρασε, αλλά και αξιόλογα επιτεύγματα μεμονωμένων παικτών και ομάδων, παραδειγματικές συμπεριφορές και δηλώσεις.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν 28 βραβεύσεις μεταξύ των οποίων αυτές των καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή, του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου τερματοφύλακα, του καλύτερου διαιτητή, καθώς και ειδικές βραβεύσεις για τη μακροχρόνια προσφορά διαφόρων προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εκδήλωση θα προβληθεί απευθείας και από το WEB TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.