Καφού: «Με στοιχειώνει ο θάνατος του γιου μου»

Συγκινεί ο Καφού μιλώντας για πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του γιου του και πώς αντιμετωπίζει την απώλεια.

Συγκινεί ο Καφού μιλώντας για πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του γιου του και πώς αντιμετωπίζει την απώλεια.

Ο Ντανίλο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου, καταρρέοντας από στεφανιαία αρτηριοσκλήρωση την ώρα που αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με τον πατέρα του στο Σάο Πάουλο. 

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος, περιέγραψε στο περιοδικό Veja τις δραματικές στιγμές και μίλησε για τα όσα ζει τον τελευταίο καιρό.

«Ήμασταν στην ίδια ομάδα και μετά το πρώτο μέρος έγινε αλλαγή ενώ εγώ συνέχισα να παίζω. Τρία λεπτά αργότερα άκουσα μία φασαρία και από περιέργεια πήγα να δω τι γινόταν. Βρήκα τον γιό μου να έχει πάθει κρίση. Πανικοβλήθηκα γιατί ήξερα ότι είχε ιστορικό με την καρδιά του. Μετά από μισή ώρα που πήγαμε στο νοσοκομείο, ένας γιατρός με φώναξε. Του είπα, ”δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, είδα ότι δεν ανταποκρίνεται”. Άρχισα να προσεύχομαι και να ζητάω από τον Θεό να μην πάρει το παιδί μου. Δεν ήταν όμως δυνατόν», είπε ο Καφού, ενώ περιέγραψε τον πόνο που ζει από την αποφράδα ημέρα και μετά:

«Το συναίσθημα του να θάβεις το παιδί σου δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο που έχεις ζήσει στη ζωή σου. Κάθε πέντε μέρες πηγαίνω στο κοιμητήριο και επισκέφτομαι το μνήμα του. Δεν το έχω δεχτεί, δεν έχω το κουράγιο να μπω στο δωμάτιό του. Ο άλλος μου γιος Γουέλινγκτον συνέλεξε μερικά πράγματά του και τα δώρισε. Δεν έχω ξαναπάει στο γήπεδο όπου έγινε το περιστατικό. Ο θάνατος ενός γιου στοιχειώνει έναν πατέρα και μία μητέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Κάθε μέρα κλαίω μόνος. Όταν μπαίνω στο σπίτι προσπαθώ να είμαι δυνατός, είμαι η κολόνα της οικογένειας. Κλαίω όταν είμαι μόνος στο αυτοκίνητο και παίρνω τηλέφωνο τους φίλους μου μόνο για να κλάψω. Το ξέρουν και μένουν σιωπηλοί, και κλαίω και κλαίω και κλαίω. Αυτό ανακουφίζει τον πόνο».

Τέλος, ο Καφού ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές, τονίζοντας ότι δέχτηκε πάνω από 5.000 μηνύματα όταν άνοιξε το κινητό του, πέντε μέρες μετά την κηδεία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.