Οι εκλεκτοί του Νικοπολίδη

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές για τα φιλικά της Εθνικής Ελπίδων με την Σλοβακία (22/3) και το Μαυροβούνιο (26/3).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, απηύθυνε πρόσκληση σε 22 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με τη Σλοβακία στη Ζίλινα (22/03, 17:00) και το Μαυροβούνιο στην Αθήνα (26/03, 16:30, γήπεδο Γ. Καμάρας).

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18/3/2019 στις 12:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι εξής: 

Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Στεργιάκης (Σλάβια Σόφια), Αποστολάκης (Παναθηναϊκός), Ουές (Πλατανιάς), Κατράνης (Ατρόμητος), Γιαννούτσος (ΑΕΚ), Νικολάου (Έμπολι), Δημητρίου (Βασιλεία), Ευαγγέλου (ΠΑΣ Γιάννινα), Λιάγκας (Λεβαδειακός), Νάτσος (Ατρόμητος),

Τσιγγάρας (Παναιτωλικός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Μιλόγεβιτς (Βοϊβοντίνα), Οικονομίδης (Πανιώνιος), Ιατρούδης (Εργοτέλης), Παυλίδης (Βίλεμ), Δουβίκας (Αστέρας Τρίπολης), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Βρουσάι (Βίλεμ), Ρώσσης (Απόλλων Σμύρνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.