Ξανά στην Έρεμπρο ο Αϊντάρεβιτς

Eπιστροφή στην πατρίδα του και το Σουηδικό πρωτάθλημα για τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος είναι κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα της Έρεμπρο.

Eπιστροφή στην πατρίδα του και το Σουηδικό πρωτάθλημα για τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος είναι κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα της  Έρεμπρο.

Όπως αναφέρουν σουηδικά δημοσιεύματα ο πρώην μέσος της ΑΕΚ φαίνεται να έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτή είναι η Έρεμπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο αδερφός του Αστρίτ, ο 20χρονος Άλφρεντ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος είναι επίσης μέσος. 

 «Ο Αστρίτ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ μαζί του. Έχω μιλήσει με τον ίδιο, αν και δεν είναι εδώ. Γνωρίζω ότι ο τεχνικός Διευθυντής μας είχε επαφές μαζί του και τον μάνατζερ του. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Άξελ Κίελ.

Ο Αϊντάρεβιτς είχε αγωνιστεί στην Έρεμπρο το 2010 (13 συμμετοχές, 5 γκολ) και τη σεζόν 2015-16, πριν έρθει στην ΑΕΚ δηλαδή (35 συμμετοχές, 6 γκολ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.