Κινδύνευσε ο γιος του Λίνεκερ

Ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε ότι ο γιος του Γκάρι κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού ματς στην Αφρική!

Ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε ότι ο γιος του Γκάρι κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού ματς στην Αφρική!

Ο 25χρονος γιος του παλαίμαχου Άγγλου στράικερ και νυν παρουσιαστή του BBC, βρισκόταν στη Σιέρα Λεόνε, κινηματογραφώντας το ματς των γηπεδούχων απέναντι στη Λιβερία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Λιβερία είχε κερδίσει το πρώτο ματς νοκ – άουτ 3-1 στην έδρα της και η Σιέρα Λεόνε προηγήθηκε 1-0 στη ρεβάνς, οπότε χρειαζόταν ένα γκολ ακόμα για να προκριθεί. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά το έχασαν και όπως αποκάλυψε ο Γκάρι Λίνεκερ, αυτό παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στο παιδί του.

«Ήταν στο ματς και τραβούσε παρασκηνιακά πλάνα στα αποδυτήρια και στις εξέδρες. Όταν η Σιέρα Λεόνε έχασε το πέναλτι ξεκίνησαν επεισόδια, ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και άρχισε να πετάει πέτρες. Ο Χάρι ήταν μαζί με τον οπερατέρ αλλά με την εισβολή χωρίστηκαν και ο Χάρι σκέφτηκε να κρυφτεί στη φυσούνα. Με το που μπαίνει, εισβάλλουν εκεί 50-60 άτομα και του επιτίθενται. Του έσκισαν τα ρούχα, του πήραν το κινητό και τα τσιγάρα που είχε στις τσέπες του. Είχε τρομοκρατηθεί και νόμιζε ότι είδε ένα μαχαίρι, πίστεψε ότι θα τον μαχαιρώσουν. Υπήρχε ένας ένοπλος φρουρός με μία ασπίδα και κρύφτηκε πίσω του για λίγη ώρα. Ο άνθρωπος τελικά τον έσωσε και τον έβαλε σε ένα δωμάτιο. Το έμαθα χθες και πέρασα τη μισή νύχτα άυπνος, ευτυχώς είναι καλά και έρχεται σπίτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω δράματα, αλλά απλά κατάλαβα πόσο εύθραυστα είναι τα παιδιά μας και συνειδητοποίησα πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα», είπε ο Λίνεκερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.