Αποχαιρέτησαν τον «Βασιλιά» οι Καβαλίερς

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποχαιρέτησαν τον Λεμπρόν Τζέιμς με μια συγκινητική επιστολή, την οποία δημοσίευσαν, μετά την απόφασή του Αμερικανού παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς.
Δημοσίευση: 02/07/2018 - 08:46
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αποχαιρέτησαν τον Λεμπρόν Τζέιμς με μια συγκινητική επιστολή, την οποία δημοσίευσαν, μετά την απόφασή του Αμερικανού παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Νταν Γκίλμπερτ αποθέωσε τον 33χρονο παίκτη, ενώ πήρε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «23», την οποία φορούσε ο «Βασιλιάς» στους «Καβς». Το δεύτερο «διαζύγιο» των Καβαλίερς με τον Τζέιμς φαίνεται να ήταν φιλικό, σε αντίθεση με αυτό του 2010, όταν ο «Βασιλιάς» είχε αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ.

Αναλυτικά, οι Καβαλίερς αναφέρουν: «Πάντα θα θυμόμαστε τη 19η Ιουνίου του 2016, όταν οι Καβαλίερς με ηγέτη τον Λεμπρόν Τζέιμς έβαλαν τέλος στα 52 χρόνια ξηρασίας και κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα που περίμεναν χρόνια και πολλοί πίστευαν ότι δεν θα έρθει ποτέ. Ένα πρωτάθλημα που ένωσε γενιές φίλων της ομάδας, ζωντανών και μη. 

Όλοι όσοι έχουν ρίζες στο Οχάιο ένιωσαν τη χαρά αυτή και ότι η κατάρα ανήκε στο παρελθόν. Το Οχάιο είδε πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1964. Τα λόγια δεν φτάνουν για να εκφράσεις τη σημασία και το συναίσθημα του επιτεύγματος. 

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν ο Λεμπρόν δεν συμφωνούσε να επιστρέψει σπίτι του και να οδηγήσει τους Καβαλίερς εκεί που είχε υποσχεθεί. Όλη η οικογένεια των Καβαλίερς ευχαριστεί τον Λεμπρόν για αυτή την πολύτιμη στιγμή και για τον ενθουσιασμό που έφερε οδηγώντας την ομάδα μας σε τέσσερις σερί τελικούς. 

Ο Λεμπρόν είναι πρωτίστως ένας οικογενειάρχης. Ευχόμαστε στα παιδιά του, τη σύζυγό του Σαβάνα, τη μητέρα του Γκλόρια και στον ίδιο τίποτα άλλο πέρα από τα καλύτερα στα χρόνια που θα έρθουν. Ο δεσμός του με το Άκρον, το Κλίβελαντ και όλο το Οχάιο θα κρατήσει, καθώς η αφοσίωσή του στην κοινότητα και η υποστήριξη πολλών σπουδαίων σκοπών έχει βοηθήσει πολλά παιδιά και οικογένειες. 

Λεμπρόν, επέστρεψες σπίτι σου και έκανες το μεγαλύτερο δώρο. Τίποτα πέρα από εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για όσα μας χάρισες σε κάθε στιγμή που φορούσες τη φανέλα των Καβαλίερς. Ανυπομονούμε για την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 23 κάποια στιγμή στο μέλλον».

Η σχετική αποστολή: