Αντετοκούνμπο: “Μπορώ το πρωτάθλημα και χωρίς τα τρίποντα” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως μπορεί να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και χωρίς τα σουτ τριών πόντων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως μπορεί να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και χωρίς τα σουτ τριών πόντων. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης τόνισε πως θα βελτιώσει και άλλο το μακρινό του σουτ, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνει καλύτερος και σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού του.

Χαρακτηριστικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Πολλοί έλεγαν ‘αν ο Γιάννης δεν βάλει το τρίποντο στο παιχνίδι του, πώς θα γίνει από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ;’. Όμως μόλις κέρδισα το βραβείο του MVP, έτσι δεν είναι; Πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω το πρωτάθλημα και χωρίς να βάζω τρίποντα, αλλά θέλω να βελτιώσω το τρίποντό μου. Την περασμένη σεζόν ήμουν λίγο πιο εύστοχος, όσο περνούσε ο χρόνος γινόμουν καλύτερος. Με ευστοχία στα τρίποντα θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι μου και για τους συμπαίκτες μου, συνεπώς πρέπει να βάλω αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μου”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.