Αντετοκούνμπο: “Όταν σου λέει ο Κόμπε πως αξίζεις το βραβείο… “ (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως έχει αλλάξει η ψυχολογία του και πως πλέον πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το βραβείο του MVP, μετά και την παρότρυνση του Κόμπε Μπράιαντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως έχει αλλάξει η ψυχολογία του και πως πλέον πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει το βραβείο του MVP, μετά και την παρότρυνση του Κόμπε Μπράιαντ. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως πλέον το πιστεύει και πως θα παλέψει για την κατάκτηση του βραβείου, μέχρι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου.

Αρχικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε: “Ο Κόμπι με έκανε να το πιστεύω περισσότερο. Όταν ένας τύπος σαν τον Κόμπι έρχεται και σου λέει ‘πήγαινε πάρε το βραβείο του MVP’ σίγουρα αλλάζει τη νοοτροπία σου. Πίστεψα ακόμη περισσότερο πως μπορώ να τα καταφέρω”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Μας είχαν κερδίσει στο Μιλγουόκι πριν λίγες εβδομάδες και θέλαμε να έρθουμε εδώ, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πέρσι ήμασταν έβδομοι στην Ανατολή και αν είχαμε το πλεονέκτημα έδρας με τους Σέλτικς, πιθανότατα θα είχαμε περάσει εμείς. Είναι φανταστικό αυτό που έχει καταφέρει το Μιλγουόκι τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτεροι και μεγάλος μας στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.