Μπαρτσελόνα: Δε μετανιώνει για τον Ερτέλ ο Σολέρ

Ο Αλμπέρ Σολέρ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν παράτησε τον Τομάς Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τη στάση του παίκτη.

Ο Αλμπέρ Σολέρ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν παράτησε τον Τομάς Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τη στάση του παίκτη. Ο αθλητικός διευθυντής της καταλανικής ομάδας τόνισε πως όταν οι ιθύνοντες της ομάδας πληροφορήθηκαν τις επαφές του παίκτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ένιωσαν πως ο Γάλλος γκαρντ κοροϊδεύει τους “μπλαουγκράνα”. 

Χαρακτηριστικά, ο Σολέρ δήλωσε: “Από τη στιγμή που ο Ερτέλ μάς είπε πως δεν είναι μέλος της ομάδας, μας ενημέρωσε πως δε θέλει να είναι στην αποστολή στα παιχνίδια με Μπανταλόνα και Εφές. Τότε άρχισε να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες αλλά μας ζήτησε να ταξιδέψει με το τσάρτερ της ομάδας για να τελειώσει τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του. Ταξίδεψε μαζί μας, αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας. Πέρασε το διάστημα εκείνο μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά μας ζήτησε να προπονηθεί και το έκανε, δεν ήταν όμως μέλος της αποστολής. Τότε μάθαμε πως διαπραγματευόταν όχι με τουρκική ομάδα, αλλά με κάποια από την ACB και νιώσαμε πως μας κοροϊδεύει. Ποτέ δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος στην Τουρκία. Έμεινε εκεί με τον ατζέντη του και το κλαμπ φρόντισε για την επιστροφή του αλλά και για τα έξοδα του ξενοδοχείου του, γιατί παραμένει παίκτης μας. Η απόφαση που πήραμε ήταν η σωστή, γιατί δεν ήταν μέλος της αποστολής μας”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είναι φυσιολογικό να θέλει να αποχωρήσει τώρα που δεν υπολογίζεται και θα βοηθήσουμε για να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό. Η προθεσμία για μετακίνηση από μια ομάδα της Euroleague σε άλλη λήγει στις 6 Ιανουαρίου, συνεπώς η απόφαση δεν μπορεί να αργήσει. Το κλαμπ δε θα τον αποζημιώσει αν μείνει σε ομάδα της ACB. Αν αποφασίσει να παραμείνει, δε θα είναι μέλος της αποστολής. Το συμφέρον του συλλόγου μας είναι πάνω από όλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.