Μεσίνα: “Ο Ολυμπιακός είχε σκληράδα και χαρακτήρα” (video)

Ο προπονητής της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων»

Ο προπονητής της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τον κόουτς Κεμζούρα και τον Ολυμπιακό για την απόδοσή τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δεν κάνω λάθος, ήμασταν στο -1 μετά την πρώτη κατοχή στο τρίτο περίοδο, αλλά από τότε και μετά πάθαμε μπλακ άουτ. Θα πρέπει να αναλύσουμε γιατί συνέβη αυτό και να προχωρήσουμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σκληρά, πειθαρχημένα και με συνοχή. Εμείς δεν είχαμε καμία από αυτές τις τρεις αρετές, όπως είχαμε δείξει στα προηγούμενα ματς. Είναι νωρίς στην σεζόν και υπάρχουν πολλά παράξενα αποτελέσματα. Σίγουρα όμως ο Ολυμπιακός έδειξε σκληράδα και χαρακτήρα. Εμείς δεν τα δείξαμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία, γιατί το είχαμε δείξει στα προηγούμενα ματς. Όμως όταν σήμερα ο Ολυμπιακός ανέβασε την έντασή του, εμείς εξαφανιστήκαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.