ΚΑΕ Ηλυσιακός: "Απόφαση - μνημείο"

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι θα φθάσει «μέχρι την άκρη του κόσμου», προκειμένου να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη σε μία «απόφαση-μνημείο»
Δημοσίευση: 28/04/2011 - 21:45

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι θα φθάσει «μέχρι την άκρη του κόσμου», προκειμένου να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη σε μία «απόφαση-μνημείο», όπως χαρακτηρίζει αυτή του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα η ΚΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η απόφαση πάρθηκε από έναν άνθρωπο «που προφανώς αγνοεί το νόημα του αθλητισμού ή έπεσε θύμα πλάνης».

Αναλυτικά:

«Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα... Αυτό που κατέκτησε ο Ηλυσιακός, με ιδρώτα και αίμα, κάποιοι επιχειρούν να το κερδίσουν στις δικαστικές αίθουσες, με μία απόφαση-μνημείο ενός ανθρώπου που προφανώς αγνοεί το νόημα του αθλητισμού ή έπεσε θύμα πλάνης.

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα φτάσουμε μέχρι την άκρη του κόσμου για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και να αποδοθεί η πραγματική δικαιοσύνη. Όχι αυτή που καταργεί την προσπάθεια των παικτών ελαφρά την καρδία. Το ΑΣΕΑΔ είναι το επόμενο βήμα...

Μέχρι τότε, καλούμε τον κόσμο του Ηλυσιακός, παρά την οργή και την αγανάκτηση του, να επιδείξει ψυχραιμία και σύνεση και να μην παρασυρθεί σε ενέργειες που θα βλάψουν την ομάδα. Δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρξει δεύτερο έγκλημα με θύμα τον Ηλυσιακός.

Ο Ηλυσιακός κατέκτησε την παραμονή του μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό νιώθουμε ότι έχουμε στο πλάι μας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων και των ανθρώπων του μπάσκετ που κατά γενική ομολογία παραδέχτηκαν ότι η ομάδα μας ήταν από τις καλύτερες της κατηγορίας.

Όσοι λοιπόν αποφάσισαν να τυλίξουν τον ιδρώτα των παικτών μας σε μια κόλλα χαρτί και να την πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων, θα νικηθούν. Η αλήθεια θα λάμψει. Αυτά προς το παρόν».