Η φιλοξενία της Πρότυπης Στέγης Αρρένων

Ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Πρότυπης Στέγης Αρρένων, εξέδωσε την Παρασκευή η Νέα Κηφισιά.

Ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Πρότυπης Στέγης Αρρένων, εξέδωσε την Παρασκευή η Νέα Κηφισιά. Η ομάδα των βορείων προαστίων φιλοξένησε τα παιδιά της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική, η ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στο Ζηρίνειο 12 παιδιά της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και συγκεκριμένα της Πρότυπης Στέγης Αρρένων.

Μια ενέργεια που έγινε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο κοντά στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα σε όλους τους τομείς για τη χώρα μας, μεταδίδοντας τους το αθλητικό ιδεώδες, την αγάπη για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ενώ πέρασαν και αρκετή ώρα με τους αθλητές της ομάδας, με τους οποίους έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, πήραν δώρα, αυτόγραφα και κυρίως πήραν χαρά και σκόρπισαν πολλά χαμόγελα.

Πρότυπη Στέγη Αρρένων

«Η Πρότυπη Στέγη Αρρένων είναι τμήμα της Ε.Π.Α.Α. Στη Στέγη φιλοξενούνται 20 αγόρια ηλικίας 8-19 ετών, των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον αδυνατεί να αναλάβει την προστασία, φροντίδα και υγιή διαπαιδαγώγηση τους. Η φιλοξενία που τους παρέχεται είναι προσωρινή μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα που υφίστανται στο οικογενειακό τους περιβάλλον και μέχρι να ισχυροποιήθεί η οικογένειά τους ώστε να είναι σε θέση να αναλάβει και πάλι την φροντίδα των ανήλικων μελών της.

Η Στέγη καλύπτει τις βασικές ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών, δηλαδή στέγη, διατροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τους παρέχει ασφάλεια, εκπαίδευση, προστασία, ψυχαγωγία, ηθική διαπαιδαγώγηση και γενικά δυνατότητα για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες πολυεπίπεδης παρέμβασης προκειμένου να επιτευχθεί η υγιής ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των προστατευόμενων φιλοξενούμενων παιδιών και να εξασφαλιστούν συνθήκες και δυνατότητες για ολόπλευρα ποιοτική διαβίωση».

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της ΚΑΕ Κηφισιά ΔΗΜΟΥΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να συνδράμουν το έργο της Στέγης με όποιον τρόπο μπορούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο  http://www.epaa.gr/, ή στο τηλέφωνο 210-2774281, 210-2752379. Η Στέγη στεγάζεται στη Νέα Ιωνία, στην οδό Ομορφοκκλησιάς 10».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.