Καλαφατάκης: «Έχουμε δείξει σημάδια ανάκαμψης»

Την πεποίθηση του ότι πολύ σύντομα το Ρέθυμνο θα παίζει το μπάσκετ που θέλει ο ίδιος εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 13:41
Την πεποίθηση του ότι πολύ σύντομα το Ρέθυμνο θα παίζει το μπάσκετ που θέλει ο ίδιος εξέφρασε ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο τεχνικός των Κρητικών μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ χαρακτήρισε τον Άρη μεγάλη και ιστορική ομάδα ενώ τόνισε πως οι παίκτες του όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο τι τους ζητάει
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έχουμε δείξει σημάδια ανάκαμψης. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά όλο και καταλαβαίνουν τι ζητάω μέσα στο γήπεδο, οπότε ο κόσμος σύντομα θα δει αυτό που ζητάει. Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους μας είναι υπομονή και σιγουριά για τη συνέχεια».
 Από την πλευρά των παικτών ο  Αδρέας Κανονίδης, δήλωσε : «ο στόχος μας, στο ματς της Τετάρτης, είναι σίγουρα η νίκη. Θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας, η οποία μας στοίχισε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Άρη αποτελείται από έμπειρους και νέους παίκτες. Ο κόουτς μας προετοίμασε για αυτό τον αγώνα ώστε να χτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα κερδίσουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα με αυτές τις δύο συνεχόμενες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να ανταμειφθούμε».