Παπαθεοδώρου: «Σημαντικό να κερδίσουμε τα Τρίκαλα»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕ Νέας Κηφισιάς με τα Τρίκαλα για τη 14η αγωνιστική της Basket League.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 12:36

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕ Νέας Κηφισιάς με τα Τρίκαλα για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση και να αποκτήσει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικά, ο Παπαθεοδώρου δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί έως τώρα να μην έχει κάνει νίκη μακριά από την έδρα της αλλά έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια μαχητικότητα, τα παλεύει και μερικά εξ αυτών τα έχει χάσει στις λεπτομέρειες».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε: «Για μας είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι και για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση γιατί το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για μας, καθώς με την δεύτερη νίκη επί των Τρικάλων θα έχουμε δυο νίκες διαφορά από τη συγκεκριμένη ομάδα και θα μπορούμε να δούμε το πρωτάθλημα με μεγαλύτερη αισιοδοξία στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Τόνι Κρόκερ συμπλήρωσε: «Παίζουμε με μια ομάδα που δείχνει πολύ βελτιωμένη σε σχέση με αυτό που είδαμε και αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς τα Τρίκαλα έχουν καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε ώστε να ανέβουμε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά».