Το ξεχωριστό «αντίο» του ΠΑΟΚ (video)

O «Δικέφαλος» του Βορρά αποχαιρέτησε με ήττα από τον Προμηθέα τη σεζόν, η οποία είχε πολλές δυσκολίες και το τελευταίο «ζντο» στα αποδυτήρια ήταν ιδιαίτερο για τους Θεσσαλονικείς.
Δημοσίευση: 22/05/2019 - 23:21
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Προμηθέα στην Πυλαία, βάζοντας ένα τέλος στη σεζόν του, στην οποία είχε αρκετές δυσμένειες, εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας. Στο λογαριασμό τους στο Instagram οι Θεσσαλονικείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

«Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα» έγραψαν οι Θεσσαλονικείς στο Instagram. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1-2-4- #PAOK ⚫️⚪️🖤 Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα. #paokfamily #blackandwhite #team #keeppaokalive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις 22 Μάι, 2019 στις 12:10 μμ PDT