Ο Ολυμπιακός θέλει Κόνιαρη

Ο ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες του αν θέλουν να παραιτηθούν των συμβολαίων τους, όμως, οι παίκτες είναι "κλειδωμένοι" λόγω της μεταγραφής του Παπαντωνίου. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κόνιαρη και σκέφτεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Ο ΠΑΟΚ είπε στους παίκτες του αν θέλουν να παραιτηθούν των συμβολαίων τους, όμως, οι παίκτες είναι “κλειδωμένοι” λόγω της μεταγραφής του Παπαντωνίου. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κόνιαρη και σκέφτεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει δεδομένο οικονομικό πρόβλημα και οι παίκτες μέσα στις γιορτές έκαναν κινητοποιήσεις για να δουν τι θα γίνει με τα χρήματά τους. Η διοίκηση της ομάδας, παραδέχθηκε στους παίκτες πως υπάρχει πρόβλημα και τους ενημέρωσε ότι όποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή είναι ελεύθερος να αφήσει το συμβόλαιό του και να φύγει.

Αυτό ωστόσο εμπεριέχει ένα μεγάλο… πρόβλημα για τους παίκτες, κυρίως τους Έλληνες. Ομάδες του πρωταθλήματος φυσικά και ενδιαφέρονται για παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως ο κανονισμός αναφέρει ότι κάθε ομάδα, μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος,  έχει δικαίωμα να πάρει έναν παίκτη που ξεκίνησε σε άλλη ομάδα και να φύγει επίσης από κάθε ομάδα ένας παίκτης. Με δεδομένο ότι ο Παπαντωνίου έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ στον Πανιώνιο, κανένας άλλος δεν μπορεί να ακολουθήσει παρόμοια διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο που ενδιαφέρεται έντονα για τον Κόνιαρη και ενδεχομένως για τον Χρυσικόπουλο (σ.σ. αλλά το καλοκαίρι) συσκέπτεται με το νομικό του επιτελείο μήπως μπορεί να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να λύσει αυτόν τον έτσι κι αλλιώς… περίεργο κανονισμό. Ακόμα και να μην γίνει αυτό, ωστόσο, δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν τον Έλληνα γκαρντ και φέτος να παίζει μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πλέον περιμένουν νομικές συμβουλές, αφού και ο Ζάρας έχει πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα, αλλά επίσης δεν γνωρίζει αν τον συμφέρει να αποσυρθεί του τρέχοντος συμβολαίου του και έπειτα να μην μπορεί να παίξει αλλού λόγω του κανονισμού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.