Έφτασε για Πανιώνιο ο Μάρτινς

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Τετάρτη (11/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζάστιν Μάρτιν!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Τετάρτη (11/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζάστιν Μάρτιν! 

Ο 29χρονος Αμερικανός πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ο  Μάρτιν αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λίβανου.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Αμερικανός δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα και να δώσω το καλύτερο για έχουμε τις νίκες που θέλουμε”.

Όσο για τους στόχους του με την κυανέρυθρη φανέλα: “Θέλουμε να πάμε καλά ως ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει με σκληρή μάχη από μέρους μας σε κάθε παιχνίδι”.

Αύριο Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης ο Μαρκ Ντόρις (33χρ., 1,88μ.). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.