Αγραβάνης: «Να βοηθήσω τον Προμηθέα….»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης με δηλώσεις του επεσήμανε ότι θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του.
Δημοσίευση: 26/08/2019 - 20:11
Ο Δημήτρης Αγραβάνης με δηλώσεις του επεσήμανε ότι θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και  οι δηλώσεις του Κρις Μπαμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο παικτών στην ιστοσελίδα του Προμηθέα:

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την ομάδα του Προμηθέα;

Κρις Μπαμπ: «Είναι μια σπουδαία ομάδα παικτών και η διαδικασία να γνωριστώ με όλους είναι πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική».

Δημήτρης Αγραβάνης: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές. Είμαι εδώ με παιδιά με τα οποία έχω ξανασυνεργαστεί (Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Μπόγρης), ξέρω και τον Λεωνίδα (Κασελάκη), ενώ έχουμε και ξένους παίκτες που επίσης γνωρίζω (Χολ, Έλις και Λίποβι), αφού έχουν αγωνιστεί χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον κόουτς, αλλά και γενικά με όλη την κατάσταση στην ομάδα, που αποτελεί για μένα, προσωπικά, ένα πολύ ωραίο περιβάλλον».
Πώς βλέπετε μέχρι τώρα την προετοιμασία;

Κρις Μπαμπ: «Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά και στο γήπεδο, και στο γυμναστήριο και στο παρκέ για να προετοιμαστούμε για την νέα σεζόν».

Δημήτρης Αγραβάνης: «Η προετοιμασία προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Βάζουμε τα πράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε όλη τη χρονιά στα παιχνίδια, βρίσκουμε την χημεία και το ρόλο του καθένα στην ομάδα και πιστεύω πως είμαστε εντός πλάνων».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

Κρις Μπαμπ: «Οι στόχοι είναι κοινοί. Να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Δημήτρης Αγραβάνης: «Θέλω να βοηθήσω τον Προμηθέα να πετύχει τους στόχους του, που είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στο EuroCup. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλή χημεία για να το πετύχουμε και ανυπομονώ να κάνουμε κάτι σπουδαίο φέτος!».