Τη στήριξη του κόσμου θέλει ο Φλεβαράκης

Τη δεύτερη επιτυχία του σε τέσσερις αγωνιστικές αναζητά ο Ηλυσιακός, με τον Κώστα Φλεβαράκη να ζητά τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας.

Τη δεύτερη επιτυχία του σε τέσσερις αγωνιστικές αναζητά ο Ηλυσιακός, με τον Κώστα Φλεβαράκη να ζητά τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας.

Στη απέναντι όχθη θα βρίσκεται το Μαρούσι αύριο στις 17:00 και ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του το πλεονέκτημα της έδρας. «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι εντός έδρας, με μία ομάδα που διαθέτει ταλέντο και εμπειρία. Θέλω να ζητήσω προσωπικά από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν και να βοηθήσει τα παιδιά να φτάσουν στη νίκη», τόνισε.

Αναλύοντας τον αντίπαλο τους εξήγησε ότι «το Μαρούσι έχει έμπειρους παίκτες, με ιδιαίτερο ταλέντο, στους οποίους εμείς πρέπει να αντιπαρατάξουμε συγκέντρωση, μαχητικότητα στην άμυνα και καλές συνεργασίες στην επίθεση. Σε τέτοιους αγώνες χρειάζεται υπομονή και επιμονή ώστε στο τέλος να φτάσουμε στο στόχο μας. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση, ώστε να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα».

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αλέξη Σπανού, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα επιστρέφει στα Ιλίσια μετά από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. «Δύο συνεχόμενες αγωνιστικές παίξαμε εκτός έδρας και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως και πως αυτό το ματς για να αγωνιστούμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας. Το Μαρούσι είναι επικίνδυνος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλους τους τομείς», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.