Σε προτεραιότητα ο Ιβάνοβιτς

Η ολοκλήρωση των επαφών με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ολοκλήρωση των επαφών με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Μαυροβούνιο κόουτς, έτσι ώστε να ξεκινήσει στη συνέχεια ο προγραμματισμός, εν όψει της νέας σεζόν. Δημοσιεύματα θέλουν τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας και ήδη οι πρώτοι στόχοι για τη μετεγγραφική ενίσχυση των νταμπλούχων Ελλάδος είναι οι Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας. Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ του «τριφυλλιού» θα παραμείνουν οι Διαμαντίδης, Φώτσης, Γιάνκοβιτς, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης και Μπράμος. Επίσης, δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή των Γκιστ, Λάσμε και Ματσιούλις από την πλευρά των ξένων, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των υπολοίπων παικτών.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη για την ενίσχυσή τους εν όψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας παίκτης αποτελεί και επένδυση για το μέλλον, όμως για να αποκτηθεί θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Άρη. Στη σχετική λίστα των «πράσινων» φέρονται να είναι και οι Γιάννης Αθηναίου και Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.