Γι' αυτό φωνάζουν στην Κηφισιά

Το επιθετικό φάουλ του Βασίλιεβιτς στον Μαργαρίτη δεν ήταν η αιτία του κακού αλλά η αφορμή, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Κηφισιάς.
Δημοσίευση: 10/05/2014 - 10:48

Το επιθετικό φάουλ του Βασίλιεβιτς στον Μαργαρίτη δεν ήταν η αιτία του κακού αλλά η αφορμή, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Κηφισιάς.

Το σφύριγμα του Φούφη, απλά έκανε το Σέρβο να εκραγεί για όλα αυτά που είχε μαζέψει μέσα του από τις συνεχόμενες, όπως ισχυρίζονται, κακές διαιτησίες στα παιχνίδια της Κηφισιάς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Κηφισιώτες θεωρούν ότι οι διαιτητές αρχικά ήταν αυτοί που με τα σφυρίγματα τους καθόρισαν την τελική κατάταξη στην κανονική περίοδο αλλά και το πλεονέκτημα έδρας καθώς αυτό κρίθηκε στο ματς της Πυλαίας στις 22 Μαρτίου.

Σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση οι βολές ήταν αισθητά περισσότερες υπέρ του ΠΑΟΚ  (32 βολές ο ΠΑΟΚ, 16 η ΑΕΝΚ, 25 κερδισμένα φάουλ ο ΠΑΟΚ, 13 η ΑΕΝΚ) με αποτέλεσμα η νίκη να πάει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον 1ο αγώνα των πλέι οφ η εικόνα ήταν και πάλι η ίδια με τους διαιτητές -πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην ΑΕΝΚ - να σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά και να κρίνουν με διαφορετικά κριτήρια τις φάσεις κάτω από τα δύο καλάθια με αποτέλεσμα οι βολές και πάλι να είναι διπλάσιες (22 ο ΠΑΟΚ, 11 η Κηφισιά).

Στο Ζηρίνειο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι βολές ήταν 27 για τον ΠΑΟΚ, 17 για την Κηφισιά και στον σύλλογο τονίζουν πως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του όταν και τα 3 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κλειστά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες (70-66, 75-79).

Οι άνθρωποι της Κηφισιάς μιλώντας μετά το ματς ακόμα και με τους ίδιους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως το πρόβλημα τους είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της ομάδας από την διαιτησία και τους επικεφαλής της.