Ομπράντοβιτς: Η Φενέρ καθησυχάζει, η Μπάρτσα καραδοκεί (pic)

Στην Τουρκία θεωρούν πως οι διαπραγματεύσεις Ομπράντοβιτς-Φενέρ βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες του novasports.gr κάνουν λόγο για μυστικές διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα και αναμονή της ACB.

Στην Τουρκία τα ΜΜΕ θεωρούν πως οι διαπραγματεύσεις του Ομπράντοβιτς με την Φενέρ βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην Ελλάδα ωστόσο δεν λένε ακριβώς αυτό. 

Πιο συγκεκριμένα ο Ομπράντοβιτς δείχνει να έχει συμφωνήσει με την δική του μείωση στις αποδοχές, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία για το μπάτζετ της επόμενης περιόδου κι εκεί είναι το μεγάλο εμπόδιο που πρέπει οι δύο πλευρές να ξεπεράσουν

Πάντα στην τακτική διαπραγμάτευσης του ο Ομπράντοβιτς δείχνει να βάζει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα, όμως, με το μπάτζετ δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ελαστικός. Μία πληροφορία από την Βαρκελώνη κάνει λόγο για αναμονή που έχει ζητήσει η Μπαρτσελόνα μέχρι να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αν ο Ομπράντοβιτς ζητήσει από τους Τούρκους μεγάλο χρονικό περιθώριο για να αποφασίσει τότε πολύ δύσκολα θα μείνει εκεί. Αν τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν τότε η ανακοίνωση θα βγει άμεσα, αν όμως, προκύψει καθυστέρηση η Μπαρτσελόνα θα είναι η πρώτη επιλογή του Σέρβου. Θα επιβεβαιωθεί τότε και καταλανική πηγή που από πολύ νωρίς φέτος το καλοκαίρι υποστήριζε πως ο Καλάθης είναι 100% επιλογή Ομπράντοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.