Λάτβαλα: «Νίκη αυτοπεποίθησης»

Χαρούμενος με την πρώτη του νίκη, μετά την περσινή στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, μετά το τέλος του σουηδικού ράλι.
Δημοσίευση: 09/02/2014 - 09:48

Χαρούμενος με την πρώτη του νίκη, μετά την περσινή στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, μετά το τέλος του σουηδικού ράλι. Ο Φινλανδός οδηγός της Volkswagen υπογράμμισε πως αυτό το αποτέλεσμα, τόνωσε την ψυχολογία του, εν όψει της συνέχειας του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Επίσης, υπογράμμισε πως κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Σουηδία, με τον φετινό αγώνα να είναι ο δεύτερος της εφετινής σεζόν.

Αναλυτικά, ο Λάτβαλα υπογράμμισε: «Είναι η τρίτη μου νίκη στη Σουηδία. Ποτέ δεν έχω κερδίσει τον ίδιο αγώνα τρεις φορές. Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις εδώ, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία μου νίκη, η οποία ήταν στην Ελλάδα πέρυσι. Τότε ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να καταφέρεις να. σώσεις το αυτοκίνητο και να ακολουθήσεις την τακτική, αλλά εδώ είναι ένας γρήγορος αγώνας και με η νίκη βοήθησε την αυτοπεποίθησή μου. Πραγματικά είχα ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα στη Σουηδία».