Αλόνσο: «Τα μονοθέσια είναι πιο άσχημα»

Δυσαρεστημένος με τα νέα μονοθέσια εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας πως είναι όλα άσχημα.
Δημοσίευση: 05/02/2014 - 12:48

Δυσαρεστημένος με τα νέα μονοθέσια εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, τονίζοντας πως είναι όλα άσχημα. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως οι αλλαγές στους κανονισμούς, ανάγκασαν τους σχεδιαστές να προχωρήσουν σε αλλαγές, οι οποίες δεν έφεραν καλά αποτελέσματα στην εμφάνιση των μονοθεσίων.

Αρχικά, ο Αλόνσο τόνισε: «Τα μονοθέσια είναι πιο άσχημα. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους φίλους μας και με τους εαυτούς μας πάνω από όλα. Δεν είναι ωραία επειδή οι άνθρωποι παρακολουθούν το πρωτάθλημα της Formula 1 για την αεροδυναμική, την τελειότητα στην απόδοση και την τεχνολογία. Όταν βλέπεις αυτές τις μπροστινές αεροτομές δεν σου έρχονται στο μυαλό όλα τα παραπάνω. Νομίζω ότι θα βρούμε διαφορετικές λύσεις. Οι μηχανικοί είναι έξυπνοι για να κάνουν ένα μονοθέσιο και γρήγορο και όμορφο».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός υπογράμμισε: «Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και είναι μεγάλο κίνητρο για μένα αρχικά και έπειτα για την ομάδα, η οποία ξέρει πως αν δώσει ένα καλό μονοθέσιο στον Κίμι, τότε θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».