Εξαιρετικό ξεκίνημα για Μιτάκη και Καραχάλιου

Μετά την χτεσινή άπνοια, που καθήλωσε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα 470, σήμερα εκκίνησαν όλα τα σκάφη στον αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαϊάμι. Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για τον Γιάννη Μιτάκη στα Finn. Ο Έλληνας ιστιοπλόος ήταν 8ος, 3ος και 1ος στις τρεις ιστιοδρομίες και βρίσκεται στην 1η θέση με 4 β.π. σε σύνολο 26 σκαφών.

Μετά την χτεσινή άπνοια, που καθήλωσε όλες τις κατηγορίες εκτός από τα 470, σήμερα εκκίνησαν όλα τα σκάφη στον αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαϊάμι. Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα για τον Γιάννη Μιτάκη στα Finn.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος ήταν 8ος, 3ος και 1ος στις τρεις ιστιοδρομίες και βρίσκεται στην 1η θέση με 4 β.π. σε σύνολο 26 σκαφών. Πίσω του στην 2η θέση βρίσκονται ο Τούρκος Α. Καϊνάρ και ο Βρετανός Ε. Ράιτ με 5 β.π.

 Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Laser Radial, καθώς μετά από τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 3η θέση με 11 β.π. σε σύνολο 68 σκαφών. Στην 1η θέση είναι η Λιθουανή Β. Αντρουλάιτε με 8 β.π. και στην 2η η Ιταλίδα Β. Μπάλμπι με 10 β.π. Στην ίδια κατηγορία η Αθανασία Φακίδη είναι 26η με 41 β.π.

 Από εκεί και πέρα, στα 470 ανδρών μετά και την 4η ιστιοδρομία και σε σύνολο 37 σκαφών, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής παρέμειναν στην 20η θέση με 43 β.π. Στις γυναίκες μεταξύ 33 σκαφών, οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου βρίσκονται επίσης στην 20η θέση με 39 β.π.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.