Νέο όνομα, νέο encounter και ημερομηνία κυκλοφορίας για το LOTR LCG

Ανανεώνεται το παιχνίδι, ενώ προστίθενται νέοι κίνδυνοι.H Fantasy Flight Interactive είχε μια...
Δημοσίευση: 16/06/2019 - 13:10

Ανανεώνεται το παιχνίδι, ενώ προστίθενται νέοι κίνδυνοι.

H Fantasy Flight Interactive είχε μια γεμάτη εβδομάδα ανακοινώσεων για το ψηφιακό καρτοπαίχνιδο Lord of the Rings LCG, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Early Access στο Steam, μεταξύ των οποίων αλλαγή ονόματος και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το παιχνίδι θα αλλάξει όνομα για την επίσημη κυκλοφορία του σε "Lord of the Rings: The Adventure Game" και θα βγει επίσημα από Early Access στις 8 Αυγούστου για PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch. H αλλαγή του ονόματος γίνεται ώστε να διαχωριστεί από το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι φυσικής μορφής, που αν και ενέπνευσε την ψηφιακή έκδοση έχει αρκετές κι έντονες διαφορές με αυτήν.


 


Επιπλέον, στις 23 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο Encounter δωρεάν για όλους, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τραβάει τα Orcs στο Mount Gundabad.

Το παιχνίδι έχει αυτήν την στιγμή 3 διαθέσιμα campaigns και 2 encounters στα οποία μπορείτε να παίξετε μόνος ή co-op με τους φίλους σας.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.Πηγή: IGN Greece