Ανακοινώθηκε Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Έως και 9 ώρες στο δρόμο!Η Nintendo πήρε φόρα και συνεχίζει τις ανακοινώσεις, με μια βελτιωμένη...

Έως και 9 ώρες στο δρόμο!

Η Nintendo πήρε φόρα και συνεχίζει τις ανακοινώσεις, με μια βελτιωμένη έκδοση του Nintendo Switch με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η νέα έκδοση της κονσόλας, όπως εμφανίζεται στον ιστότοπο της Nintendo, θα προσφέρει μια σημαντικά βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Η νέα έκδοση λέγεται ότι προσφέρει περίπου 4.5 με 9 ώρες, σε σύγκριση με τις 2.5 – 6.5 ώρες που παρέχονται από το τρέχον μοντέλο. Η Nintendo σημειώνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από το παιχνίδι που παίζετε. Ένα παράδειγμα βλέπουμε με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο μπορεί να τρέξει για 3 ώρες στο τρέχον Switch και 5.5 ώρες στην βελτιωμένη κονσόλα.

Το Switch Lite που πρόσφατα ανακοίνωσε η Nintendo έχει ήδη αναμενόμενη διάρκεια ζωής μπαταρίας μεταξύ 3 και 7 ωρών, τοποθετώντας το σε ένα σημείο μεταξύ των παλαιών και των νέων εκδόσεων του αρχικού Switch.

Oi μονάδες Switch με τον αριθμό μοντέλου HAC-001 (01) και serial numbers που αρχίζουν με XKW θα έχουν την εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Οι νέες εκδόσεις του Switch, οι οποίες μπορούν εύκολα να αναγνωριστούν από τη νέα κόκκινη συσκευασία, θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Αυγούστου στις ΗΠΑ σε γκρι και μπλε/κόκκινα χρώματα όπως και το αρχικό Switch. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δήλωση της Nintendo.

Υπήρχαν προηγούμενες αναφορές για μια “μικρή” ενημέρωση για το Nintendo Switch και φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αναβάθμιση που περιμέναμε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα «Switch Pro», όπως περιμένουν κάποιοι. Η τιμή του θα είναι η ίδια με αυτή του Switch που είναι διαθέσιμο τώρα, αν και θεωρητικά η τιμή του σημερινού Switch θα πέσει όσο αυτό κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά, και είναι απλώς μια αναβάθμιση υλικού και όχι μια βελτιωμένη παραλλαγή της κονσόλας. Όλες οι άλλες λειτουργίες φαίνεται να είναι οι ίδιες με τις σημερινές συσκευές Nintendo Switch.


Αν ο Θοδωρής “Ankh” Παπουτζόγλου δεν γράφει θα παίζει κάποιο MMORPG ή να τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.