SDCC 2019: “Next Generation” cameos ίσως δούμε στο “Star Trek: Picard’

Beam them up, Scotty.Ο εκτελεστικός παραγωγός του "Star Trek: Picard", Alex Kurtzman, και ο...

Beam them up, Scotty.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του “Star Trek: Picard”, Alex Kurtzman, και ο showrunner, Michael Chabon, αποκάλυψαν ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε γνωστά πρόσωπα από το “Star Trek: The Next Generation” σε cameo εμφανίσεις.

Σε συνέντευξή τους με το Entertainment Weekly, οι δυο τους αποκάλυψαν ότι δεν θέλουν απλά να εμφανίσουν παλιούς χαρακτήρες, αλλά να τους ενσωματώσουν με κάποιο τρόπο στην κύρια ιστορία.

“Δεν θέλουμε απλά να πετάξουμε cameos”, είπε ο Kurtzman. “Θα πρέπει να υπάρχει λόγος μέσα στην ιστορία για να είναι εκεί”.

Σε αυτό το στάδιο, ο Jonathan Frakes είναι ο μεγαλύτερος υποψήφιος για την επιστροφή του στο franchise, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι ο πρώην πρωταγωνιστής του “Next Generation” θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον δύο επεισόδια από την πρώτη σεζόν.

Και μπορεί μέχρι στιγμής στο teaser trailer να έχουμε δει τον Picard μόνο με τον τετράποδο φίλο του και μακρυά από τον Starfleet, αλλά ο Kurtzman είπε ότι “γεγονότα θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται και να συνωμοτούν για να στείλουν τον Picard στα αστέρια με απρόσμενο τρόπο”.

Ο Alex Kurtzman, ο showrunner του “Star Trek: Discovery” και ο υπεύθυνος για τα project του “Star Trek” στο CBS, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και υπεύθυνος για τη δημιουργική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon και Kirsten Beyer. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth και Aaron Baiers.

Ο Kurtzman έχει υπογράψει μια συμφωνία ύψους $25 εκ. με το CBS για την ανάπτυξη νέων Star Trek projects. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για τη σειρά με τον Picard, το “Short Treks”, το “Lower Decks”, τη spin off σειρά με την Captain Emperor Georgiou και τη σειρά κινουμένων σχεδίων σε συνεργασία με το Nickelodeon, ενώ το “Discovery” ανανεώθηκε και για 3η σεζόν και απέκτησε δική του μίνι-σειρά κόμικς.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από την Hanelle Culpepper, που είχε κάνει το ίδιο για το “Star Trek: Discovery”. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που μας έδωσε ο Alex Kurtzman σχετικά με το “Star Trek Picard”, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα ώστε να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2019.

Στο φετινό Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται όπως και κάθε στο Σαν Ντιέγκο, το franchise αποκάλυψε τα κουστούμια και props από τον κόσμο του “Star Trek”. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της έκθεσης “Star Trek: Jean-Luc Picard – The First Duty” εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.